Asbee nem fog szeretni, te továbbra is tartom, hogy az ilyen majomkodó hülyegyerekek ne legyenek megsértődve, ha nem nevezik őket komoly metál bandának.

Iszonyat irritáló popmetálnak tűnik inkább.
én azt sem értettem hogy a metál műfaj hogy kerül szóba velük kapcsolatban.
Nem akarok én győzködni senkit semmiről

Szvsz a 21. századi rockzenében annyi szerteágazó stílus alakult ki, hogy értelmetlenség arról vitázni mi micsoda. A metál pedig közel sem olyan már mint a 80-as években volt pl. Ha valakinek nem tetszik a zenéjük az az ő baja nem az enyém. Volt akit meggyőzött és miután végighallgatta a lemezeiket külön írt, hogy "húúú basszus ez tényleg jó". Lehet mondani az AWS-re bármit, de iszonyat nagy energiával játszanak, hihetetlenül pörgős koncerteket adnak, ezt nem lehet elvitatni tőlük. Továbbviszik azt amit a korábbi underground körökben mozgó együttesek elkezdtek és úgy néz ki, hogy szélesebb körök is elkezdik megismerni a zenéjüket. Ennek ellenére sohasem lesz belőlük pl. egy Tankcsapda, érdemes elmenni mindkettejük koncertjére, majd összehasonlítani a kettőt aztán véleményt alkotni.
Örülök minden ilyen feltörekvő rockbandának akik megpróbálják felkavarni az állóvizet. Jó lenne ha végre nyugdíjaznánk már az olyan együtteseket mint az Ossián, a Lord, a Moby Dick és a hasonló társaik. Ne ilyeneket hallgassanak a fiatalok, hanem ott van még a szintén mainstreamben megmártózó Apey & the Pea, Useme (bár a metálsznoboknak őket sem ajánlom...), Kies, Down for Whatever, Satelles, Poison Alley, Stubborn, The Southern Oracle, de akár ide vehetném a Fish!-t is mert a lényeg ugyanaz és remélem, hogy a Subscribe sem az az egy parkos koncertjét adja jövőre. Mindenki hallgasson azt amit akar, de felesleges minden alkalommal megmondani a tutit, mert senki sem fogja meggyőzni a másikat. Egy ilyen interjút pedig csak elbohóckodni lehet...