Denver Broncos

 • 2290 válasz
 • 143789 megtekintés

Nem elérhető Black_Adder

 • *
 • Hozzászólások 1 120
 • Holding, number 72
 • Kedvelések: 651
Black_Adder - Re:Denver Broncos
« Válasz #2250 Dátum: 2019 nov. 11. 17:20 »
Ha már győzelemmel mentünk bye weekre és mérsékelten ugyan de van kedvem a csapattal foglalkozni, megpróbálok valamiféle trendfüggvényt illeszteni az idei hullámvasútra. Nem könnyű, mert nem volt még olyan meccsünk, hogy jól játszottunk, de az ellenfél még jobban és így a várakozásoknak megfelelően kikapjunk. Olyan volt, hogy kiütöttek, megöltek és a vérünkkel festették újra a vonalakat a pályán, vagy hogy walkoff fieldgoallal kaptunk ki vagy hogy nyertünk.  Ezért aztán 2 hete még a lockoutért szurkoltam most meg várhatóan részben pozitív kisregényt írok a fejemben kavargó gondolatokból.
De a Bears, Jags, Colts elleni mutatványt negyedszerre se lenne könnyebb feldolgozni 2 és fél év szopás után viszont a kicsi győzelmek is jól esnek, most az a ritka szerencsés szitu, hogy egy ilyennek 2 hétig örülhetünk. Szóval megpróbálkozok egy mérsékelten optimista írással.

Csapat teljesítmény vs WL%
3-6tal állunk, ha minden labda felén pattant volna állhatnánk 6-3-mal és vezethetnénk a divíziót. Persze akkor is gyengébb csapat lennénk, mint a KC vagy a Raiders. Szezon közben is 3 részre osztottam a meccseket most is kitartok emellett

Szeptember: Kilátástalan játék, szar defense
Azok közé tartoztam, akik már a szezonkezdetet is inkább szkeptikusan várták, viszonylag alacsonyan voltak az elvárásaim, de azokat is sikerült az elején alulmúlni. Az első 3 meccsen kritikán aluli volt. Az első 3 meccs minősíthetetlen volt, abszolút esélytelenek voltunk a Raiders és a Packers ellen, ami persze 2 jó csapat idén, nem is a vereség a baj, hanem a különbség a mutatott játékban. A Bears ellen Trubiskyből sikerült hőst csinálni. Trubisky aki miatt Jay don't care Cutler sírják vissza. Viszonyításképp én Paxton Lynchnél jutottam el ide. Valószínűleg az egyetlen párosítás volt az elmúlt 3 és következő 300 évben, amikor nálunk lehetett volna a jobb QB

Október: Földbeálló offense, folyamatosan javuló defense
A Matt Moore elleni 6-30-at elegánsan elfelejtem a javuló defense címszó alatt, jött a melegfront azt hitte a csapat újra szeptember van. Szerencsére nem estünk vissza tartósan az első 3 héten mutatott játékhoz.
Történt néhány személyi változás, jött Alexander Johnson, Purcell, Bausby, majd a lesérült Bausby helyére az új Harris. A sérült Chubb helyére Reed és míg az offense Flaccoval peakelt a Jags ellen, addig a D# meccsről meccsre jobb lett a 4. héttől kezdve. így utólag kérdezem, hogy mi a faszt keresett Yiadom a keretben egyáltalán, ha ennyivel jobb CBk voltak nála, mint keresett jewell a kezdőben Johnson helyett, mit keresett Gotsis a kezdőben Purcell helyett? Mi a faszomnak volt 5 PS meccs, meg 1 hónap training camp, ha nem sikerült kiszúrni hogy minőségi különbség van a csere játékosok javára a kezdőkkel szemben? Alexanders Johnson okbóer hónap védője lett de a szeptemberi 0-4-es csapatba Fangio mester belátása szerint nem fért be.
Ezek után egy kicsit azért lehet bizakodni, hogy Lock nem azért nem játszik, mert szar, hanem mert dilettánsok alakítják ki a kezdőt

Kilátások
A védelem továbbra se képes konzisztens nyomás alá helyezni az ellenfél irányítóit, de mind mutatott játékban, mind statisztikailag visszatért az elitbe. Ami meglepő, hogy nem a védelem 2 legnagyobb sztárja Von Miller és CHJ húzza, hanem Alexander Johnson, Simmons, Purcell, Davontae Harris és Kareem Jackson. Nem rossz a 2 future ROF se, de Millertől elmaradnak a sackek, Chris Harrist meg egyszer-egyszer csúnyán megveri Tyreek Hill vagy OBJ. Rajtuk az ellenfél figyelme, de ez korábban is így volt, nem magyarázat a gyengébb teljesítményre, de a gyengébbet a saját maguk által felrakott léchez kell mérni. Ha beindulna a pass rush, könnyebb dolga lenne Chris Harrisnek is az All Pro elkapók ellen 1v1-ben, ezt láttuk is amikor épp nem csak 3 men rush volt és sikerült feltörni az ellenfél OL-t.
Egyébként nem tudom mi a faszért nem tesszük Callahant (szenzációs FA fogás) IR-re, egész évben nem edz, nem játszik, lehet egy újabb csiszolatlan gyémánt elől foglalja a helyet.

Viszont míg egyik szemem sír, hogy a 2 kedvenc játékosom nem All Pro szinten játszik, a másik nevet, mert Kareem Jacksont leszámítva csupa fiatal játékos hátán válik egyre dominánsabbá a védelem. Na Von Miller nélkül eggyel nehezebb lenne a front7ben AJ vagy Purcell dolga és CHJ nélkül eggyel nehezebb lenne Davontae Harris és Simmons dolga, de Von Miller is Doom mellett CHJ pedig Bailey mellett kezdte meg a pályafutását, nincs ezzel semmi baj.
Imádom amikor néhány bunch of nonames előáll, legyen az egy Rod Smith, McCaffrey, Sharpe, Terrell Davis támadó oldalon vagy egy Chris Harris, Trevathan, Marshall, Malik Jackson, Darian Stewart a védelemben.

Támadó oldalon eggyel sötétebb a kép.
Cleveland ellen volt több explosive offensive play. Kulcsszituációban hívtunk egy wild-catet és megnyertük vele a meccset. Ha -5 yard futás és kikapunk, akkor is jó hívásnak gondoltam volna, szerencse hogy sikerült, így talán sikerül elengedni az ultrakonzervatizmust egy réges-rég elpuntolt szezonban.
Nem azért mert nem szoktam hülyeséget írni, de valami oka csak volt, hogy az első hetekben úgy gondoltam van némi fejlődés, de pár héttel később nehéz megmondani, hogy mire is gondolhattam. Sutton, Lindsay és Risner a keeper, Janovich és McGovern maradhat, Fantnek adjunk még időt a többi mehet amerre lát.
Sutton felnőtt idén ahhoz a trailerhez, amit tavaly mutatott Sanders árnyékában, Demaryius Thomaséhoz hasonlítható a játéka idén amíg Sanders volt, addig is ő volt az 1. számú célpont. Hamilton viszont teljesen eltűnt. Freemannek, Lindsaynek, Fantnek több targetje és elkapása van mint neki.

Freeman abszolút másodhegedűs lett Lindsay mögött. Mivel Lindsay is gyakrabban fut a két OT között nem szükségszerű a snappek elfelezése, simán alkalmas lenne feature backnek. A méretei miatt úgy gondolom nem baj, hogy kicsit tehermentesítjük és erre jó Freeman, de ezt inkább azért gondolom így, mert méretei alapján Lindsaynek nem kéne hogy be merjen menni középen a darálóba. Persze így lesz hosszabb a pályafutása és egy ilyen szezonban hülyeség lenne leamortizálni, de ha 50-60%os snapcounttal tervezünk vele egész pályafutására Freeman akkor is elengedős lenne, ha most járna le a szerződése, mert a puhításra bármelyik fumblebiztos rookei contractú futó elég. Ez nem thunder and lightning, hanem mint a KC-ban látott Jamaal Charles meg az éppen aktuális másik.

Risner szimplán nagyon jó. Mivel a fal egésze továbbra se üti meg az elvárt színvonalat lehet átvariálnám az egészet, és fontosabb posztra tenném Risnert. Bár szélen lehet ő se lenne jó, McGovern meg nem rossz center, csak Paradishoz képest rosszabb. Most hadd ne mondjam hogy ha James helyett inkább marad Paradis, akkor 3 helyen lenne meg az OL. Dehát Paradist elengedtük a sérülése miatt, aki idén minden meccsen kezdett, James meg 2-n, mindkettőn le is sérült... Még egy remek FA igazolás.

McGovern nem rossz, Jano meg még jó is, csak annyit nem tud hozzátenni. Most hosszabbítottunk vele, örülök neki, de nem lenne akkora veszteség, hogy emiatt ne álljunk át egy fullback néküli támadó sémára, ha olyan rendszerből tudunk végre egy jó OCt hozni.
Fantet nem azért írtam mert jó lenne, nem az, sőt az eddigiek alapján azt is írhatnám róla, hogy rossz. Rengeteg hibával játszik, ellenben nagyon veszélyes játékos tud lenni labdával a kezében. Azt is hozzátehetjük, hogy Flacco nagyon hanyag pontatlan labdákat szórt mindenfele, amik simán elkaphatók lettek volna, de a TD vagy az extra 10-20 yardok ott maradtak bennük, de azért amikor egy elkapót tarkón kap a labda és onnan lesz INT, az gáz... Könnyű passzokat hívnék rá, labdával a kezében gyorsuljon fel. Vissza kéne kukázni Gase 2013-mas playbookját, abban jobban menne neki szvsz...

A 25 milliós kérdés persze továbbra is a QB.
Emlékszem volt olyan pont a szezonban, amikor azt mondtam, Flacco szignifikáns előrelépés Keenumhoz képest, biztos nem véletlenül írtam, de mára valahogy nem ez a kép él bennem. Akármi miatt is gondoltam azt, hogy van fejlődés az első hetekben offense oldalon, az már réges-rég szertefoszlott Keenumnak is, Sieminanek is voltak jó meccsei. Flacconak is. Úgy kb 2. De lehet inkább csak 1. És mivel mielőtt még bármit bizonyított volna Elway átstrukturálta a szerződését week 1 előtt, ezért most 9 milliót bukunk vele, amíg IRen szurkol a csapatnak. Jó kérdés hogyan tovább, nem kizárt, hogy a következő 2 évben olyan szintre jut a csapat, ahol kijönne a Flacco>Keenum közti különbség, de jelenleg ugyanarra a 16-24 pontra voltunk képesek mindkettejükkel, amire egyébként Siemiannel is...
Lock az utolsó 2 meccsen fog csak kezdeni. Nem baj, hogy nem idegenben kell először próbálkoznia, a 2 meccs viszont kevés lesz ahhoz, hogy elköteleződjünk mellette, ellenben Allen további 5 meccsen akár bizonyíthatna is, csak nyilván nem fog, szóval a kérdés Flacco 20+ millióért vagy jön egy újabb kiégett veterán, aki hozza majd a jó esetben 24, realitás szerint 16 rosszabb esetben ennél is kevesebb pontot. Hogy egy Allen - Lock párossal vágjunk neki a következő szezonnak azt esélytelennek látom, mostanra több félnivalója van Elwaynek is.

Azt hiszem a védelemben történt személyi változások hatása után nem jelenthetjük ki, hogy ha bármi lenne Allenben vagy Lockban már játszottak volna, de az hogy egy korábbi 6. körös journeyman majd franchise QB lesz, az olyan tündérmese, mint Siemian lett volna. Egyébként ő legalább olcsóbban tudott hasonlót mint Keenum vagy Flacco, szóval ilyen téren akár előrelépés is lehet Allen, de bízni inkább a 2. körös QBban lehetne, kár hogy minden paraméter alapján szegény ember Paxton Lynche vagy Brock Osweilere.

Számok
Aki fellélegzett, az korán tette, idéntől se szeretem kevésbé a számokat, csak időm nem volt bújni őket, meg a meccsek után kedvem focival foglalkozni. de most bye weeken nem volt ami elvette volna a kedvem.

A szubjektív értékelésen alapuló PFF szerint a 7. legjobb csapat vagyunk. 21. offense és 3. defense teljesítménnyel. A Green Bay ellenit látták csapatszinten gyengébb meccsnek, a többit elfogadhatónak. Jags, Bolts, Titans, Browns ellen egészen jónak.

A legjobb támadónk Sutton és Sanders. Lindsay és Freeman jó értékelést kap, Flacco, Risner és Bolles (jól írtam) nem rosszat. Ez egy kicsit be is árazza a PFF értékelését két különböző OL play elemző egybehangzóan playekkel alátámasztva mutatja be hogy milyen gyenge Bolles, emellett van 120 holdingja meccsenként, de a pff kitalálta, hogy idén jó lesz, szóval ehhez a predikcióhoz tartják magukat. McGovernt tavaly se szerették, akkor tényszerűen lehetett bizonyítani, hogy futás blokkolásban nagyon jó. Idén nem tudom, ennyire most nem mélyültem bele, de maradok szkeptikus a kifejezetten pocsék grade-jei kapcsán...

Védő oldalon 2 játékosunkat értékelik ELIT szinten, Alexander Johnsont és Justin Simmonst. Valóban ők a csapat legjobbjai, a ligához mérni én nem tudom őket.
Kareem Jackson, Shelby Harris, Purcell és Von Miller Malik Reed és CHJ kapnak még nagyon jó értékelést. Jackson és Purcell az én szemtesztemen is ilyen jól teljesítettek, Shelby Harris kevésbé feltűnő idén, mint tavaly és tavalyelőtt, Wofletól pl több nagy play volt, igaz több hiba is. Von Miller és CHJ esetében alátámasztják a számok, hogy csak magukhoz képest maradnak el, szóval legalább nem csak én látom így (ez igaz az "elmaradásra" is és arra is, hogy továbbra is "jók".
Ahol nem értünk egyet az Bradley Chubb, aki amíg játszott az egyetlen jó védőnk volt, 4-5 TFL fontos helyzetekben, de a PFF draft előtt megírta, hogy szerintük szar lesz, úgyhogy a tavalyi 12 sackes szezonjában is szar volt szerintük és természetesen idén is. A másik Davontae Harris. Majd meglátjuk mi lesz belőle. Nem akarom hogy az legyen csak a jó grade-eket fogadom el a rosszabbakat nem és D.Harris egyelőre én se azt mondom, h shutdown corner, csak hogy az lehet belőle.

Az algoritmus által számolt metrikákon alapuló Football Outsiders efficiency-je alapján csapat szinten 22-ek vagyunk.
10+ éve bogarászom saját szórakoztatásra a különböző statisztikákat, és rendre ez bizonyul a legstabilabbnak, amióta nincs ingyenesen hozzáférhető EPA. A DVOA alapú predikció megjósolta a 2013-15 közti 3 bő esztendőt és a 16-19 közti 3 szűket is, csak nehezen emészthető hogy hogyan jönnek ki a számok.

Elég nagy különbség a PFFhez képest de ha azt nézzük, hogy az offensünk 23., a D# itt is 3. akkor majdnem ugyanott vagyunk. Ja igen, van egy 31. ST rankünk is az FOnál, ami a PFFnél 17. volt. Ez önmagában mondjuk még nem magyarázat az overall helyezés közti különbségen, de inkább külön az offense és külön a defense érdekel.

Az 23. offenset egy 27. passing O és egy 12. running O ad ki. Most akkor egy perc néma csönddel adózok a Redskins, Giants, Bills, Dolphins és Jets drukkereknek, akiknek a miénknél is nagyobb szart kell nézniük hétről-hétre passzjáték címszó alatt. ... És akkor térjünk is át olyanra, amin van mit értékelni. Lindsay a 11. legjobbnak futó Defense Adjusted Above Avarage metrikában. Mondtam hogy nehezen emészthető. Ami könnyebben emészthető az a success rate. Mindössze 49%, amivel a 17. Ennek az alapja, hogy 1st downra 4 yardos futás a siekres, 2nd downra az ha megfelezi a 1sthöz kellő yardokat, 3rd downra meg a 1st down. Freeman a 32. 43%kal.
A Success Rate persze inkább egy csapat szintű statisztika. Egy nem túl kreatív play calling mellett nehezebb a fal és a futók dolga, de alapvetően a problémák gyökere, hogy a futások több mint fele sikertelen, pedig névsor alapján ez akár működhetne is.
Emlékezetből: 1st downra rendre 0-2 yardot hozunk a tavalyi 2-4hez képest. A 3rd down%unk borzalmas, akár passzolunk, akár futunk.
Egy algoritmus se feltétlen tökéletes, de vannak edzők, akiknél a csapatteljesítményre ugyanez az algoritmus jobbat hoz ki, mint az egyéni teljesítmények, és vannak ahol az egyéni teljesítmények magasabbak mint a csapat összesen. Előbbi csapatok edzői általában sikeresek és univerzálisan jó edzőnek tartják őket, utóbbiak többnyire sikertelenek és legfeljebb bőrszínük miatt maradnak a ligában. A mi offenseünk jelenleg az utóbbi fajta, és mielőtt ránéztem volna a számokra se voltam maradéktalanul elégedett Scangarello mesterrel...

Viszont az OL 6. run blocking terén, amit egyelőre nem tudok hova rakni.
Pass protection terén egyébként hátulról a 4-ek. Egy perc néma csönd a Miami, Tennessee és Jets fanokért, akik hétről-hétre a miénknél rosszabb pass protectionre vannak ítélve...
Vissza a Broncos futáshoz. A line yards megbontása, Left End 4,96 (7th), Left Tackle 5,46 (5th), Middle/Guard 4,87 (9th), RT 5,02 (6th) RE 3,04 (23rd)
A right end futások sikertelenségére egyszerű a magyarázat.  Otuside tackle futások többsége Lindsayé. Lindsay balkezes. A jobb csuklója ráadásul el is volt törve tavaly. jobb oldalon nem tudja magát stiff armmal védeni. Szerintem amikor harmadikra Lindsay RE futott abból még sosem lett 1st down. Nem szoktam érteni, hogy miért próbálkozunk vele. De ez annyira kilóg hátra, hogy szerintem akkor is jobban járnánk, ha az ellenfél védelme tudná, hogy oda sosem fogunk futni...
A többi nem tudom hogyan jön ki, én nem éreztem ennyire jónak, de ha a védelem 3mal több playt csinál és 6-3mal állunk lehet a futásunkat is jobbnak érezném...

A 3. defense egy 10. pass D# és egy 8. run D# komponensből tevődik ki. Egyébként NE -34.4, SF -30.5, DEN, LAR, PIT -8.8.
Szóval elég nagy szakadék az első 2 és a többiek között. Mi inkább best of the rest vagyunk. Éppen. Leszünk majd rosszabbak is, jobbak nem valószínű. Sajnos nem követtem hétről-hétre, de mélyebbről jön fel a D#, szóval a számok dimenzióiban is látszik a fejlődés, ha valakinek ez számít rajtam kívül.

Futás ellen stuffed yardokban vagyunk gyengébbek (19th), ez azt jelenti, hogy nem érünk oda a futóhoz a LoS mögött, Powerben (1-5 yard) 9-ikek, nagyobb playek eliminálásában 6-7...
Pass rushban 20. Nincs rajta nagyon mit magyarázni. A séma nem alakít könnyű sackeket, egyértelmű passz szituációkban gyakrabb hogy mindenki coveragebe lép, mint a 5+ men rush. Nem a passzt, hanem az elkapást próbáljuk megakadályozni és ilyenkor hiányoznak az egyéni nagy playek, amiket azért lehetne várni egy future HOF pass rushertől.
Ezek a 3 men rushok amúgy nagyon nem tetszenek, és annyira nem is működnek. Sajnos ez Fangio filozófiája. Son of Bum magát a passzt próbálta és rábízta az elkapókat CHJre és Talibra 1v1ben 0 coverageben. Az összkép Ugyanúgy működhet mint Wade papáé, de utóbbi kétség kívül sokkal látványosabb, ezért nekem jobban tetszik, de így 3 és fél évvel a Super Bowl után már kevésbé válogatok.

Verdict
Jobbak vagyunk mint 3-6, rosszabbak mint 6-3. Szar lesz a mérleg, akár az is lehet, hogy a tavalyinál is rosszabb, de az irány jobb. Azt gondolom, hogy a szoros vereségek, megkérdőjelezhető csapatösszeállítás ellenére is Fangio jó HC lehet, látszik valami edzői elképzelés a játék mögött, ami az előző 2 évben nagyon hiányzott. Feldobtunk pár dolgot a falra megnéztük hogy tapad-e, most úgy érzem valami elképzeléshez keressük a megfelelő embereket. Nem sikerült elsőre megtalálni őket, de az egész defense fokozatosan összeállni látszik, míg tavaly ragadtak a dolgok amíg tudtak, aztán leestek a földre és akkor darabjaira hullott az egész csapat. A KC ellen azt hittem Fangio is erre a sorsra jut de így utólag "csak" az offense lett teljes csőd.

Megvannak azok a fiatalok, akik 5 év múlva is itt lehetnek. Fangio elvesztett sok szoros meccset, és nagyon lassan kezdett összeállni a védelme, de elkezdett összeállni és a győzelmek és vereségek között sokszor a szerencse a legfontosabb. 2015ben egy jó adag szerencsénk is volt, idén egy nagyobb adag pechünk. És nem csak a végjátszmákban, azért hogy a 4 legnagyobb FA igazolásból 2 egyfolytában sérült legyen, egy meg 8 hét után IRre kerüljön az már-már chargersi mélység... Nem hiszek abban, hogy majd jövőre egészséges lesz James, Callahan és Flacco és megmutatják, de van egy salary cap, aminek elég nagy részét költjük IRen lévő játékosokra. És ehhez képest vagyunk nem is olyan rosszak.

Szóval van egy fiatal mag, de ha nem találunk időben QB-t, úgy járunk vele mint az NFZvel, hiába vannak ha 20 pontot nem tud szerezni az offense, elmúlnak a legjobb évek és megint csak a kilátástalanság. És egyelőre se offense, se QB. És míg Fangio kapcsán egyre bizakodóbb vagyok, addig Scangarello offense-ére ez nem igaz.
Egyébként nem minden esetben a playcall rossz, van hogy a kivitelezés, van hogy Flacco akkora TDt hagy bent, mint az ólajtó, hogy ott van Fant egy lépés előnyben, de Flacco alul dobja őt, Fant meg tarkóval lepasszolja a védőnek, az első hetek drop rate-jét meg se merem nézni, de olyan is van hogy 3&5 11 védő a boxban, csak az A és B gapekre figyelve, éééés, húzunk egy váratlan és Lindsay up to middle for no gain. ... Punt. ... Opponent game winning drive.
Ha év végéig nem sikerül ezt összerakni, én nem ragaszkodom sem Scangarellohoz sem a WCOhoz. Suttonnak, Lindsaynek és Risnernek mindegy, Jano és McGovern nem akkora veszteség, hogy emiatt szűkítsük a nem túl széles választékot. De legjobban akkor járnánk, ha Scangarellonak mégis sikerülne év végére összeraknia ezt a kártyavárat és állandósítani a Browns elleni elfogadható szintet. Nem akkora deadend, mint Musgrave, aki nem volt hajlandó Keenumra hangolni a gameplant, de a fantázia egyelőre Scangarelloból is hiányzik.

Igazából a Flacco sérülés blessing in disguise, innen már egy jó QBval se érnénk el semmit, így ha Lockot nem is nézzük meg csak 2 meccsen, de legalább Scangarello rákényszerül a változtatásra, kénytelen lesz valami kreativitást vinni a játékba, a gyenge OL mögött egy mobilis QB-val meg talán könnyebb is. Ha nem is passzol úgy mint Flacco (na nem mintha az idén jól passzolt volna), legalább több play múlhat a QBn és nem hal el annyi, mielőtt kiforrhatna a play, kevesebb sack és throw out, talán még több holding.
Nincs konkrét dolog, amibe megkapaszkodnék, hogy azt mondhassam jobb lesz, de azért nem reménytelen. Ha másért nem, akkor azért, mert ha a védelem 55 percig ki tudja húzni az offense-t, akkor nem kerülünk akkora hátrányba, hogy feladjuk a futást. Ha már nem a leginnovatívabb a playbook, legalább nem kell a felét kapásból kidobni a 2. félidőre.

A védelmünk viszont két ellenkező oldalról megközelítve egyaránt 3. a ligában. Nem a konkrét helyezés a lényeg. Az FO számai általában nem illékonyak, a PFF szakértői egység szinten jónak látják, én egyre jobbnak látom, engedett pontok és engedett yardok terén is van tartása, Szubjektív play-by-plyay elemzés és algoritmus által számszerűsített sorrend alapján is jó, mindez úgy, hogy meg vannak azok a pontok ahol még mindig lehet feljődni. Számszakilag Woods-szal se volt rossz a védelmünk, de egyszer Robyra passzoltak 158.3-mas ratinggel, aztán szoptunk 200 yardot földön. Valahogy akárhányszor betömtünk egy lyukat, jött egy újabb aztán szép lassan kifogytunk a foltokból.
Most inkább egy félkész védelmet érzek, amiben ami a helyére került, az ott is marad. csak még nincs minden a helyén. Simmon-Jackson S páros nagyon jó, de deth nincs, a CB sorba azért kéne még Bausby vagy Callahan (már ha ő létezik egyáltalán), Alexanders Johnson mellé egy másik hasonló ILB és a DLbe nagyon gyorsan meg kéne találni Wolfe utódját, mert ő szerintem már a Stewart - Marshall útra lépett. Tud még villanni, de egyre több sérülés lassítja tartok tőle, hogy jövőre ugyanúgy elfogy majd, mint Marshall és Stewart.
És persze miért ne játszhatná akár vasárnaptól tudása legjobbját Von Miller és CHJ. Ezeken a posztokon a good starter és elit player közti különbség könnyen győzelemre fordítható.

Nem azt mondom, hogy jövőre jók leszünk. Ennyi erővel idén is lehettünk volna jók, haa 2010es nukláris sivatagra 1 év alatt PO csapatot építettünk, idén is küzdhetnénk érte. De nem is olyan reménytelen a helyzet, mint a bamba fasszal volt. Nem hiszem hogy ő akár egy jó csapattal sikeres lett volna. Sőt, azt hiszem 2017ben egy jó csapattal kezdtük a szezont és az, hogy Marshallnak, Stewartnak, Demaryius Thomasnak idejekorán véget ért a karrierje érdemi része elsősorban az ő hibája.
Fangio most legalábbis a mérleg ellenére nem tűnik kóklernek. VJben nem láttam miért lenne jobb a 2. évére, Fangioban nem látom miért ne lenne jobb. Más kérdés, hogy sikerül-e QBt és OCt találni mellé vagy hogy hány negatív szezon után ég ki
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nem elérhető Black_Adder

 • *
 • Hozzászólások 1 120
 • Holding, number 72
 • Kedvelések: 651
Black_Adder - Re:Denver Broncos
« Válasz #2251 Dátum: 2019 nov. 17. 22:26 »
Nah, így még nem kaptunk ki idén

Nehéz összeszedni mi minden történt. Egyrészt az extra felkészülési időhöz képest nagyon sok illegal formation volt. Másrészt ahhoz képest hog idegenben 1 órától játszottunk nem hogy az öltözőben maradtunk, hanem állva hagytuk a hazai csapatot. A szkriptelt rész rendben volt, Kaptunk egy félidő előnyt. A Vikes néhány szükségtelen szabálytalansággal megtolta a szekerünket időről-időre (úgy általában olyan lehet ellenünk játszani, mint most a Vikes ellen)
Ugyanakkor Scangarello megtalálta a playbook 2. és 3. fejezetét, vagy Flacco kiesésével rákényszerültünk a kreatív playekre, de szerencsére 2 hete az a wild cat csak a kezdet volt.

Half-time adjustmentet a Vikes nyerte. Ez előfordul, amikor ennyire egyoldalú az első félidő. A no huddle-lel nem nagyon tudtunk mit kezdeni. 3. negyedben neki mentek 2 4th downnak is. Zimmer nagyon jó ezekben.
Offense oldalon szinte várható volt a meltdown, de Jano kiesése nem könnyítette meg a csapat dolgát. Kicsit sok lett a gadget playekből, de Allen nem passzolt elég pontosan, hogy a vállára helyezzük az egész offenset.

A végén majdnem meg lett, és azt hiszem ez az idei év mottója Denverben: Majdnem
Ha McManus berúgja és -1ben támadhatunk, vagy ha 1gyel több playt sikerül csinálni, csak most támadó oldalon nem védő oldalon. Ez van, Brandon Allent nem azért hoztuk, mert ezeket a dobásokat meg tudja csinálni, hanem mert ennyire dreadful a csapat QB poszton.

Szar így kikapni egyszer is, nekünk sikerült most már négyszer is. Érzem ahogy a lelkem egy kis darabja hétről-hétre elpusztul...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nem elérhető roberto23

 • *
 • Hozzászólások 440
 • "This One's For Pat!"
 • Kedvelések: 71
roberto23 - Re:Denver Broncos
« Válasz #2252 Dátum: 2019 nov. 18. 08:41 »
Most így aludva egyet a meccsre, továbbra sem tudom megmagyarázni ezeket a leolvadásokat. Az, hogy az O szokás szerint masfél/2 negyedre eltűnik már meg se lep, de a D-t egyszerűen nem értem. Nyilván Fangio keze is benne van a dologban, mert 20-0ról ne kapjon már ki egy csapat. De én nem tudok másra gondolni, mint hogy az emberanyag egész egyszerűen kevés ahhoz, hogy egy PO kaliberű csapat ellen egy egész meccsen helyt álljon. Van egy szinte tökéletesen kidolgozott taktika mind O, mind D oldalon, ami megy az egész félidőben, viszont ha az ellenfél vált a 2. félidőben elfogy a tudomány, és csak nyeljük a yardokat veszettül. Vagy hogy máshogy fogalmazzak, az első félidőben erőn felül teljesítünk (vagy a Viks erőn alul), és erre rámegy a 2. félidő. Hogy most ez az okozza, hogy fejben kevés a csapat, vagy hogy Fangio HC tapasztalatlanságábók ered (vagy is-is) nem tudom. De erre legkésőbb jövőre ki kell valamit találni, mert ez így nem állapot.

Egyébként tényleg hihetetlen, hogy egyik meccsen sincs egy icike picike szerencsénk sem, amikor kéne. Most az elmaradt DPI-kről inkább nem is mondok semmit, de hogy végre az időt is jól menedzselve végig viszünk egy drive-ot (ha jól emlékszem 2 sikeres 4. kísérlettel), de az EZ-ban persze megint nem jön össze semmi.... hihetetlen. Én továbbra is tartom a lúzer csapat kifejezést (bár ez már inkább szerencsétlen lúzer a szó legpozitívabb értelmében), mert mindig egy nüanszon csúszunk el. Csak éppen mindig máson. Mindenesetre egy kvázi full tapasztalatlan edzői stábbal, baromi vékony depth-el (viszont jópár reményteljes fiatal játékossal), cseszett nehéz sorsolással, és zéró szerencsével állunk 3-7tel. Ha jövőre ezeknek a szoros meccsnek csak a fele megfordul szerencse szempontból már teljesen más lesz a leányzó fekvése. Addig viszont marad a minden héten érkező idegösszeroppanás.
« Utoljára szerkesztve: 2019 nov. 18. 16:23 írta roberto23 »


"We're done with this losing sh*t. Next year going to be our year."

Nem elérhető Vonster

 • *
 • Hozzászólások 115
 • MileHighMafia
 • Kedvelések: 45
Vonster - Re:Denver Broncos
« Válasz #2253 Dátum: 2019 nov. 18. 17:52 »
Most így aludva egyet a meccsre, továbbra sem tudom megmagyarázni ezeket a leolvadásokat. Az, hogy az O szokás szerint masfél/2 negyedre eltűnik már meg se lep, de a D-t egyszerűen nem értem. Nyilván Fangio keze is benne van a dologban, mert 20-0ról ne kapjon már ki egy csapat. De én nem tudok másra gondolni, mint hogy az emberanyag egész egyszerűen kevés ahhoz, hogy egy PO kaliberű csapat ellen egy egész meccsen helyt álljon. Van egy szinte tökéletesen kidolgozott taktika mind O, mind D oldalon, ami megy az egész félidőben, viszont ha az ellenfél vált a 2. félidőben elfogy a tudomány, és csak nyeljük a yardokat veszettül. Vagy hogy máshogy fogalmazzak, az első félidőben erőn felül teljesítünk (vagy a Viks erőn alul), és erre rámegy a 2. félidő. Hogy most ez az okozza, hogy fejben kevés a csapat, vagy hogy Fangio HC tapasztalatlanságábók ered (vagy is-is) nem tudom. De erre legkésőbb jövőre ki kell valamit találni, mert ez így nem állapot.

Egyébként tényleg hihetetlen, hogy egyik meccsen sincs egy icike picike szerencsénk sem, amikor kéne. Most az elmaradt DPI-kről inkább nem is mondok semmit, de hogy végre az időt is jól menedzselve végig viszünk egy drive-ot (ha jól emlékszem 2 sikeres 4. kísérlettel), de az EZ-ban persze megint nem jön össze semmi.... hihetetlen. Én továbbra is tartom a lúzer csapat kifejezést (bár ez már inkább szerencsétlen lúzer a szó legpozitívabb értelmében), mert mindig egy nüanszon csúszunk el. Csak éppen mindig máson. Mindenesetre egy kvázi full tapasztalatlan edzői stábbal, baromi vékony depth-el (viszont jópár reményteljes fiatal játékossal), cseszett nehéz sorsolással, és zéró szerencsével állunk 3-7tel. Ha jövőre ezeknek a szoros meccsnek csak a fele megfordul szerencse szempontból már teljesen más lesz a leányzó fekvése. Addig viszont marad a minden héten érkező idegösszeroppanás.

Sok mindent el lehet mondani erről a meccsről, de szerintem azt pont nem, hogy nem volt szerencsénk. Véleményem szerint tegnap piszok sok szerencsénk volt, az első félidőben gyakorlatilag minden labda felénk pattant. Ha megakadt az O akkor lábon lőtte magát a Vikings egy büntetéssel 3. kísérletnél (nem is egyszer), fumble recovery spec teamben stb.

Nem elérhető roberto23

 • *
 • Hozzászólások 440
 • "This One's For Pat!"
 • Kedvelések: 71
roberto23 - Re:Denver Broncos
« Válasz #2254 Dátum: 2019 nov. 18. 18:16 »
Most így aludva egyet a meccsre, továbbra sem tudom megmagyarázni ezeket a leolvadásokat. Az, hogy az O szokás szerint masfél/2 negyedre eltűnik már meg se lep, de a D-t egyszerűen nem értem. Nyilván Fangio keze is benne van a dologban, mert 20-0ról ne kapjon már ki egy csapat. De én nem tudok másra gondolni, mint hogy az emberanyag egész egyszerűen kevés ahhoz, hogy egy PO kaliberű csapat ellen egy egész meccsen helyt álljon. Van egy szinte tökéletesen kidolgozott taktika mind O, mind D oldalon, ami megy az egész félidőben, viszont ha az ellenfél vált a 2. félidőben elfogy a tudomány, és csak nyeljük a yardokat veszettül. Vagy hogy máshogy fogalmazzak, az első félidőben erőn felül teljesítünk (vagy a Viks erőn alul), és erre rámegy a 2. félidő. Hogy most ez az okozza, hogy fejben kevés a csapat, vagy hogy Fangio HC tapasztalatlanságábók ered (vagy is-is) nem tudom. De erre legkésőbb jövőre ki kell valamit találni, mert ez így nem állapot.

Egyébként tényleg hihetetlen, hogy egyik meccsen sincs egy icike picike szerencsénk sem, amikor kéne. Most az elmaradt DPI-kről inkább nem is mondok semmit, de hogy végre az időt is jól menedzselve végig viszünk egy drive-ot (ha jól emlékszem 2 sikeres 4. kísérlettel), de az EZ-ban persze megint nem jön össze semmi.... hihetetlen. Én továbbra is tartom a lúzer csapat kifejezést (bár ez már inkább szerencsétlen lúzer a szó legpozitívabb értelmében), mert mindig egy nüanszon csúszunk el. Csak éppen mindig máson. Mindenesetre egy kvázi full tapasztalatlan edzői stábbal, baromi vékony depth-el (viszont jópár reményteljes fiatal játékossal), cseszett nehéz sorsolással, és zéró szerencsével állunk 3-7tel. Ha jövőre ezeknek a szoros meccsnek csak a fele megfordul szerencse szempontból már teljesen más lesz a leányzó fekvése. Addig viszont marad a minden héten érkező idegösszeroppanás.

Sok mindent el lehet mondani erről a meccsről, de szerintem azt pont nem, hogy nem volt szerencsénk. Véleményem szerint tegnap piszok sok szerencsénk volt, az első félidőben gyakorlatilag minden labda felénk pattant. Ha megakadt az O akkor lábon lőtte magát a Vikings egy büntetéssel 3. kísérletnél (nem is egyszer), fumble recovery spec teamben stb.
Én most csak a meccs végi drive-okra gondoltam, és azokban idén sose felénk pattant a labda. Már nem mintha amúgy sokat tettünk volna azért, hogy ne így legyen. De jelentősége nincs, mert alapból nem kéne odáig jutni egy 20-0as meccsen, hogy egy 4. negyedes drive döntsön.


"We're done with this losing sh*t. Next year going to be our year."

Nem elérhető Black_Adder

 • *
 • Hozzászólások 1 120
 • Holding, number 72
 • Kedvelések: 651
Black_Adder - Re:Denver Broncos
« Válasz #2255 Dátum: 2019 nov. 24. 21:59 »
Összpontosítsunk a pozitívumokra
- már csak 5 meccs ebből a szezonból
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nem elérhető Tracer

 • *
 • Hozzászólások 372
 • DPS
 • Kedvelések: 57
Tracer - Re:Denver Broncos
« Válasz #2256 Dátum: 2019 nov. 26. 15:20 »
Összpontosítsunk a pozitívumokra
- már csak 5 meccs ebből a szezonból

Remeljuk 5 meccs Lock, jelentsen ez barmit is.

Ettol szarabb produkciot nem tudunk eloadni. Vesztenivalo nincs.

Ha szar akkor el kell engedni. Ha van valami feny az alagut vegen, amire lehet epiteni, akkor drafton takoljuk meg az offenset (OL, WR). Ha jo akkor nincs kerdes, van egy QB-nk hosszu tavra. De ehhez minel tobb meccset kellene beletolni, hogy nagyobb legyen a minta, ha van benne fantazia.

Engem nem erdekel, ha kikapunk, de Allen iszonyat pocsek, ezt buntetes nezni. Egyszeruen csak nyerhetunk Lock jatszatasaval, vagy egy QB-t aki mar rosteren van vagy egyet aki meg nincs.

Az aktualis gameinken kivul semmi idom meg NFL-re sem, nemhogy egyetemi focira, szoval nem tudom kik jonnek ki az egyetemrol, de ha Lock full szar, akkor a masodik legjobb QB is elerheto (bungelst nem fogjuk megelozni) akar onerobol. Ha valami nagy makkal nyerunk meccset akkor is top 5 draftcetli lesz, onnan meg ha a Giants szar, akkor fel is mehetunk 1/2-re, legrosszabb esetben leszopatjuk magunkat es a Miami is marad elottunk (ok nyerni fognak meg, jatszanak a bungalsszal meg Jetsel meg a Giantsel is). Skins ilyen szempontbol nagyon joker, 1/15-ra hoztak Haskinst, de nem vagyok benne biztos, hogyha 1/2-3 huzhatnak es elerheto a class masodik QB-ja akkor nem huzzak ki.

Meg rengeteg valtozo van az egyenletben, eloszor Lockot kellene kihuzni belole.

Sajnalatos, hogy a drafttal kell mar most foglalkozni, de egyelore meg ebben is nagyobb oromomet lelem, mint a meccseink, roster, stab vagy barmi elemzesevel. Ezt a QB kerdes most el kell intezni.
Nem vagyok Elway kritikus amugy, mert legjobb tudasa szerint egyengeti a csapatot, nem rizikozik nagyokat, ugyesen FA-zik, draftokban is fantazia. Ezt most igy GM karrierjere summazva ertem, van egy rosszabb trend most, az teny, de nalam jar neki egy utolso esely. Probalja ki Lockot es ha tenyleg szar, akkor jovore feltrade 1/2-re es hozni a masodik legjobb QB-t. Eleg volt mar ebbol a sok buzi QB-bol (bocsanat a karomkodasert). FA-rol sem akarok senkit. Nem kell mas kidobott szemete (legyen az Newton, THill, Mariota, Fitzmagic, Dalton vagy barki). Megyek nezem a QB prospecteket.
Nem elérhető Black_Adder

 • *
 • Hozzászólások 1 120
 • Holding, number 72
 • Kedvelések: 651
Black_Adder - Re:Denver Broncos
« Válasz #2257 Dátum: 2019 nov. 26. 18:34 »
Tua lesérült.
Mellette még Burrowt tudom elképzelni NFL QB-nak.

Ha a sérült Tuával nem rizikózunk, és Burrow kimegy előttünk (minden bizonnyal), akkor Herbert lehet a miénk. A tökéletesen illik az Osweiler, Paxton Lynch, Drew Lock(?) sorba. Magas ügyetlen rossz QB borzalmas döntésekkel, akit rémálom lesz nézni az NFLben egy közepesnél gyengébb OL mögött. Szerintem őt húzzuk vagy a sötétben tartjuk Lockot egész évben, hogy jövőre újra el lehessen adni megváltóként.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nem elérhető Tracer

 • *
 • Hozzászólások 372
 • DPS
 • Kedvelések: 57
Tracer - Re:Denver Broncos
« Válasz #2258 Dátum: 2019 nov. 27. 08:56 »
Tua lesérült.
Mellette még Burrowt tudom elképzelni NFL QB-nak.

Ha a sérült Tuával nem rizikózunk, és Burrow kimegy előttünk (minden bizonnyal), akkor Herbert lehet a miénk. A tökéletesen illik az Osweiler, Paxton Lynch, Drew Lock(?) sorba. Magas ügyetlen rossz QB borzalmas döntésekkel, akit rémálom lesz nézni az NFLben egy közepesnél gyengébb OL mögött. Szerintem őt húzzuk vagy a sötétben tartjuk Lockot egész évben, hogy jövőre újra el lehessen adni megváltóként.

Hat sajnos nem lettem okosabb az 1 ora highlight nezegetes utan. Ezek alapjan az osszes prospect future HoF. Lehet szolni kellene Elwaynek es a scouting csapatnak, hogy ne csak ezeket nezegessek. :)

Amugy elegge szar, hogy konstans mostmar magasan draftolunk, de megsem eleg magasan, hogy kihuzzunk barkit is. Ezert lenne jo Lockot megnezni. Legalabb addig van remeny, amig nem egeti le magat. Amugyis minel tobb meccs kell neki, hogy tudjak elemezni is, legyen rola film, mert ket meccs alapjan lehet szupasztar, aztan 3. meccsen meg kiderul, hogy full vakon van.

Felolem akar Tua is johet, meg mindig jobb mint egy masodik koros barki. Kb ugyanannyi eselye van a kettonek, csak az a kulonbseg, hogy Tua legalabb bizonyitott mar valamit es megmutatta a potencialt, mig egy masodik koros raw talent(?) meg nem. Plussz nem nalunk uzemel a legjobb QB iskola a ligaban, szoval nem probalnek mostmar kinevelni senkit.

Masik amugy ami zavar, hogy mindig jonnek ez a bofogesek, hogy nem NFL ready. Meg, hogy nem tud center alol jatszani.... Hat a tokom, akkor jatszon shotgunbol. Erdekes a Cards kihuzta Murrayt 1/1 de lefogadom, hogy a legtobb snapban shotgun vagy pistolbol indit jatekot. Ez nem tudom miert zavar ennyire embereket mi a rohadt nagy baj a shotgunnal.

Es egyatalan miert nem az adott jatekosokra fine tuneoljuk vagy irjuk konkretan ra a playbookot. Ez akkora feladat? Vagy akkor nem lehet hasznalni Shanahan 30 eves jatekait? Egy kicsit haladni kellene a korral, ha mar Kubiak ota szopunk az offensel. Meg PM-et is sikerult leepiteni ebben, akkor mit varunk ilyen jott-ment utazougynokoktol? Nincs bajom az old school irannyal, de be lehetne latni, hogy nem mukodik itt. Hozzunk egyetemrol valami offense gurut aztan nyomjuk fullba az offense-t. Persze az NFL ready...

Persze konnyu a gep elol okoskodni, de egy kicsit be van tokosodva es belterjes a liga ilyen szempontbol. Tul konzervativ az egesz, pedig ha megnezzuk, akkor az uj dolgok/mas utak mukodhetnek. Es ezert inkabb ilyen minden csapatot megjart es megbukott edzoket alkalmaznak inkabb a csapatok, mert mar valakinek a haverjai/volt jo meccsuk stb.

Es ehhez meg hozzateszem, hogy ez egy latvanysport. Alapjaban veve, de javitsatok ki ha hulyeseget irok, a TV-s kozvetitesekbol, jegyarakbol/merchandise bevetelekbol el a csapat. Most konkretan ha korbekerdeznek laikusok, akik random neznek meccseket (itthon/EU/USA), nem tudom hogy VM-en kivul kit tudnanak mondani a csapatbol mas jatekost. Nem hiaba nem jatszunk mar prime time meccseket, csak minimumon. Na de elkalandoztam kozben. Szoval latvanysport. De amit itt az SB50 ota eload a franchise az eleg messze van a latvanyostol. Ha leul az ember a meccset nezni, kb elvaras sincs (nalam mar nincs), legyen nehany jo jatek azt csa. Ez nem szorakoztato. Es szerintem erdemelnek ennyit a szurkolok, hogy legalabb valami koncepciot latszodjon a csapatban.

Na mindegy, jo lenne, ha Lock bejonne. Amugy ez is elegge szanalmas volt, hogy valami fing uj ficammal IR-re raktuk. Nem tudom ebben mi volt a racio. Csak, hogy Flacco ne erezzen semmi nyomast? Nem tartom kizartnak ezt sem. Igy viszont fel szezont kidobtuk a kukaba a fejlesztes szempontjabol. Kinek volt olyan rohadt fontos a roster spot? Hagyjuk is inkabb.

Nem elérhető Black_Adder

 • *
 • Hozzászólások 1 120
 • Holding, number 72
 • Kedvelések: 651
Black_Adder - Re:Denver Broncos
« Válasz #2259 Dátum: 2019 nov. 27. 10:29 »
Masik amugy ami zavar, hogy mindig jonnek ez a bofogesek, hogy nem NFL ready. Meg, hogy nem tud center alol jatszani.... Hat a tokom, akkor jatszon shotgunbol. Erdekes a Cards kihuzta Murrayt 1/1 de lefogadom, hogy a legtobb snapban shotgun vagy pistolbol indit jatekot. Ez nem tudom miert zavar ennyire embereket mi a rohadt nagy baj a shotgunnal.
De úgy akkor el kéne hagyni ezt a tökéletesen működő hibátlan támadó sémát, amiből már csak egy QB hiányzik, pár WR pár TE 3-4 OL ember meg egy koordináotr meg egy a sémán alapuló működő playeket tartalmazó play book. Már olyan közel vagyunk...
Nem kéne kockáztatni passzolni tudó akár még mobilis is QB-kkal, inkább jöjjön a jól bevált garbage. Egy FA-ról egy draftról, akkor majd elég ideig lehet bizakodni. Aztán beáll a 6-7 körös journeyman mint Siemina vagy Allen, és Ohh ahhoz képest hogy hol jött a ligába nem is rossz, 14-17 pontokat is szerez vele a csapat...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nem elérhető Tracer

 • *
 • Hozzászólások 372
 • DPS
 • Kedvelések: 57
Tracer - Re:Denver Broncos
« Válasz #2260 Dátum: 2019 nov. 27. 10:40 »
Masik amugy ami zavar, hogy mindig jonnek ez a bofogesek, hogy nem NFL ready. Meg, hogy nem tud center alol jatszani.... Hat a tokom, akkor jatszon shotgunbol. Erdekes a Cards kihuzta Murrayt 1/1 de lefogadom, hogy a legtobb snapban shotgun vagy pistolbol indit jatekot. Ez nem tudom miert zavar ennyire embereket mi a rohadt nagy baj a shotgunnal.
De úgy akkor el kéne hagyni ezt a tökéletesen működő hibátlan támadó sémát, amiből már csak egy QB hiányzik, pár WR pár TE 3-4 OL ember meg egy koordináotr meg egy a sémán alapuló működő playeket tartalmazó play book. Már olyan közel vagyunk...
Nem kéne kockáztatni passzolni tudó akár még mobilis is QB-kkal, inkább jöjjön a jól bevált garbage. Egy FA-ról egy draftról, akkor majd elég ideig lehet bizakodni. Aztán beáll a 6-7 körös journeyman mint Siemina vagy Allen, és Ohh ahhoz képest hogy hol jött a ligába nem is rossz, 14-17 pontokat is szerez vele a csapat...

Most ezen poenkodunk, aztan majd csak kamillazunk, ha jon Dalton FA-n, meg 3. korben valami QB (ott ugysem huztunk mostanaban). A szezont meg amugy Flaccoval a rosteren kezdjuk. OMG. Mindjart kidobom a taccsot.

Amugy a mobilis QB temarol is elkezdtem irni, de orulok, hogy mas is latja ezt. Egy dual treat QB-t is el tudnek kepzelni. Akkor legalabb nem kellene a falra sem annyit kolteni talan (laikuskent).
Tenyleg nehezemre esik, hogy nem lehet barmilyen uj dologgal megprobalkozni. Ennel szinte minden jobb lenne. Ezek a meccsek offense szempontbol buntetesek.
Emlekeztek meg a 2013-as szezonra? Neha meg most is eloveszek meccseket. Micsoda csoda volt a szezon SB ide vagy oda.

Nem elérhető Black_Adder

 • *
 • Hozzászólások 1 120
 • Holding, number 72
 • Kedvelések: 651
Black_Adder - Re:Denver Broncos
« Válasz #2261 Dátum: 2019 nov. 27. 12:12 »
2015 óta mondjuk hogy ennél rosszabb nem lehet az offense. Hát úgy tűnik ennél jobb se.

Csak halkan megjegyzem, hogy közben majdnem a teljes védelem lecserélődött, és továbbra is az tart életben. Ez idő alatt az offense egy helyben topog. Van egy Lindsaynk ... csak pont a kiváló CJ Anderson helyén. Van most egy Suttonunk ... csak pont a nagyszerű Demaryius Thomas helyén. Van egy Risnerünk ... csak annak a McGovernek a helyén aki Paradis helyén van.

QB, OT, TE posztokra dobáljuk ki a pénzt a sapka alatt, meg a draftpickeket és egy sem válik be. Bár egyébként Fant egy jó QB-val szerintem jó lenne, de mikor lesz jó QBnk...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nem elérhető Tracer

 • *
 • Hozzászólások 372
 • DPS
 • Kedvelések: 57
Tracer - Re:Denver Broncos
« Válasz #2262 Dátum: 2019 nov. 27. 13:06 »
2015 óta mondjuk hogy ennél rosszabb nem lehet az offense. Hát úgy tűnik ennél jobb se.

Csak halkan megjegyzem, hogy közben majdnem a teljes védelem lecserélődött, és továbbra is az tart életben. Ez idő alatt az offense egy helyben topog. Van egy Lindsaynk ... csak pont a kiváló CJ Anderson helyén. Van most egy Suttonunk ... csak pont a nagyszerű Demaryius Thomas helyén. Van egy Risnerünk ... csak annak a McGovernek a helyén aki Paradis helyén van.

QB, OT, TE posztokra dobáljuk ki a pénzt a sapka alatt, meg a draftpickeket és egy sem válik be. Bár egyébként Fant egy jó QB-val szerintem jó lenne, de mikor lesz jó QBnk...

Fanttal kapcsolatban eleg szkeptikus voltam az elejen. Ahogy irtak van historyja (csunya) a TE posztnak Julius ota a csapatnal. De van a sracban potencial. Szerintem kinoheti magat. Plane ha lenne egy rendes QB-ja. Viszonyitas keppen TJ Hockenson, aki 1/8 volt es a szezon nagy reszeben azert Stafford dobalt neki:
11 Games, 26 REC, 349 YDS, 13.4 Y/R, 2TD
Mig Fant:
11 Games, 30 REC, 374 YDS, 12.5 Y/R, 2TD
Nagyon egyutt vannak (ahogy voltak egyetem is), de azert voltak csunya droppjai Fant-nak es volt a 75 yardos TD-je is ami rendesen megdobja a statot, de nala azert lehet remenykedni legalabb.
BTW Heuerman iden:
9 Games, 8 REC, 78 YDS, 9.8 Y/R, 0TD
Karrier:
46 Games, 57 REC, 642 YDS, 11.3 Y/R, 4 TD
Fumagalli:
6 Games, 3 REC, 19 YDS, 6.3 Y/R, 1 TD

Fant ebben a listaban rookiekent egy Gronk kb.

Azzal is egyetertek, hogy egyszeruen nem tudunk talalni OT posztra embert. Vagy debil, vagy serult. QB posztot pedig kielemeztuk mar. Azert is latszik, hogy probalkozunk. Bolles jott korai pickkel, James nagy loveert. Mondjuk mind a ketto kibaszott nagy red flag volt (barom es porcelan).
Majd Lock megold minden problemat figyeljetek meg!

Nem elérhető Black_Adder

 • *
 • Hozzászólások 1 120
 • Holding, number 72
 • Kedvelések: 651
Black_Adder - Re:Denver Broncos
« Válasz #2263 Dátum: 2019 nov. 27. 16:35 »
hát igen, ha már siratjuk a jelent amellett a Heuerman hosszabbítás mellett se menünk el szó nélkül valahol a JaWuan James, Callahan és Flacco igazolások között.

Fant egyelőre elég sok hibával játszik. Azt a tarkóról INT-et pl szerintem nem fogjuk egyhamar elfelejteni. Viszont legalább nem színtelen szagtalan, mint a többi TE. Hibázik nagyokat, de mellé csinál is playeket. Nálam egyelőre a hibái felé billen a mérleg, de a hibákat ki lehet nőni egy színtelen szagtalan semmilyen játék nem fog javulni egy 23+ éves játékosnál. És tegyük hozzá, hogy amúgy Flacco borzalmas passzokkal nehezítette az elkapók dolgát. Elkapható labdák voltak, Fant hibája hogy nem kapta el, de az ilyen téglakező elkapóknak talán segít, ha a labda oda érkezik ahova kéne. Na most Lock se a precizitása miatt lett magasan rangsorolt QB prospekt, bár igazából meg nem mondom mi miatt, mert semmiben nem jó. Ja várj csak, magas. 1 GMnél ez is elég...

Mindesetre Fant annyira mindenképp biztató, hogy bízzunk abban, hogy jövőre nem jön TE a draft első 5 körében, ezzel legalább ott megúszhatnánk az erőforrás herdálást.

Amúgy a CB-t felejtettem még ki a sorból, Langley, Yiadom, Callahan, itt is sorakozó van lassan, ha Harris megy év végén - aki amúgy idén nem játszik jól - akkor még tovább eszkalálódik majd a probléma, mindenki előrébb lép eggyel és életbelép a Roby effektus... Egyébként Bausby és Harris jók lennének kicsit jobb pass rush mögött 2nd, 3rd CB-nek meg is elégednék velük amíg az offenseben ilyen nagy lyukak vannak.


Szarok vagyunk, de igazából nem annyira, hogy ne lehetne egy offseason alatt megszerelni minden fontos dolgot. Csak szemmel láthatóan nem értünk azokhoz az alkatrészekhez amiket meg kéne szerelni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nem elérhető Black_Adder

 • *
 • Hozzászólások 1 120
 • Holding, number 72
 • Kedvelések: 651
Black_Adder - Re:Denver Broncos
« Válasz #2264 Dátum: 2019 dec. 02. 01:31 »
inkább volt loser bowl, mint rangadó
Lock jól kezdett, de 14-0 után az lett, amit vártam / amitől féltem
Viszont végre felénk dőlt el egy szoros meccs, ha egy véleményes szabálytalansággal is. Volt azért ilyen bőven ellenünk is. Azért csak jobb így hogy első meccsén nyert Lock...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now