Tennessee Titans

 • 236 válasz
 • 16620 megtekintés

Nem elérhető Empty taxi

 • *
 • Hozzászólások 648
 • Ne szólj szám, nem fáj fejem.
 • Kedvelések: 204
Empty taxi - Re:Tennessee Titans
« Válasz #225 Dátum: 2019 júl. 15. 18:04 »
Ex-Titans OLB Derrick Morgan announced his retirement after nine seasons in the NFL.
Morgan wrote he entered 2018, his contract year, assuming it would be his last in the NFL, and now he has made it official. The No. 16 overall pick of the 2010 NFL Draft, Morgan spent all nine of his seasons with the Titans. He retires with 44.5 career sacks including a nine-sack campaign back in 2016.

Nem elérhető peterk2005

 • *
 • Hozzászólások 1 749
 • Köbüki
 • Kedvelések: 476
peterk2005 - Re:Tennessee Titans
« Válasz #226 Dátum: 2019 júl. 24. 20:51 »
Nem indul jól. Bár minden relatív, legalább nem sérülés.

https://twitter.com/RapSheet/status/1154090371556814849
The only discipline that lasts, is self discipline

Nem elérhető Nandito

 • *
 • Hozzászólások 289
 • Fórumozó
 • Kedvelések: 24
Nandito - Re:Tennessee Titans
« Válasz #227 Dátum: 2019 aug. 06. 14:25 »
A TC előtt Byard szerződést kapott (5 évre 70,5 millióért írt alá, ebből 31 millió a garantált), ezzel az a liga legjobban fizetett safetyje lett. Nem kevés pénz, de az eddigi teljesítménye alapján megérdemli.

Rövid TC összefoglaló:
Az edzéseket némi meglepetésre nem kezdte el Casey, hanem PUP-ra került Jonnu Smith és Succop társaságában. Simmons NFI listára került, de ez érthető is. Succop azóta se edz (állítólag a szezonra rendben lesz), a többiek kondicionáló munkát végeznek. Aztán a TC elején Henry és A.J. Brown is megsérült, utóbbinak a lába, de tegnap már kocogott, és remélhetőleg a héten komolyabb munkát is végezhet. Henry lába merevítőbe került és elvileg két hét kihagyás vár rá, amiből egy telt el eddig. Batson viszont még rosszabbul járt, már IR is került. A négymeccses eltiltást kapó Lewan helyén Kelly gyakorol, míg az egyetlen szabad guard posztért egyelőre Pamphile áll nyerésre.
Ahogy Vrabelék ígérték, Mariota a kezdő, és jól is teljesít, de Tannehillel sincs probléma. CD-t nagyon dicsérik, valamint az elkapók közül Sharpe is kiemelhető. Walkernek nincs panasza, remélhetőleg jó formába lendül a szezon kezdetére. A DL-ben Casey hiányában Daquan Jones lépett elő vezérré, míg a passzsiettetőknél Landry helye biztos, átellenben pedig Wake és Finch váltja egymást. Az LB-knél Jayon Brown emelhető ki, a secondaryben pedig több jó egyéni teljesítmény is akadt. Kb ennyi érdemleges dolog történt eddig.

Nem elérhető Nandito

 • *
 • Hozzászólások 289
 • Fórumozó
 • Kedvelések: 24
Nandito - Re:Tennessee Titans
« Válasz #228 Dátum: 2019 aug. 09. 11:29 »
Nyertünk 27-10-re az Eagles vendégeként, de ha vesztettünk volna, annak se lenne sok jelentősége. A lényeg, hogy több pozitívum volt a meccsen, mint negatívum. Sérülés miatt alapból hiányzott Casey, Simmons, Jonnu Smith, Succop, Henry, A.J. Brown, Nate Davis, Fluellen,  D’Andre Walker, de a kulcsjátékosok közül CD-t, Waket, Saffoldot, Delaine Walkert és Landryt is pihentettük.
- Mariota egy drive-ot játszott, nyolc passzából négy volt sikeres, és 24 yardig jutott. Ez nem túl acélos kezdés. Viszont úgy tűnik, Humphries-zal már meg van a jó kapcsolata, mind a négyszer őt találta meg, és összesen hat passzt is felé dobott. FG távolságig mentünk, de érthetően a 4&7-et is elvállaltuk, ami aztán nem sikerült. Remélhetőleg lesz ez még jobb is Mariotától.
- Tannehill és Woodside is jól szállt be a meccsbe, és végül egyaránt két TD-vel zártak.
- A kezdő OL így állt fel: Kelly, Jamil Douglas, Ben Jones, Pamphile, Conklin. Lewan a második csapattal játszott.
- Akiket dicsérni lehet: RB McNichols (8 kísérletből 44 yard), a korábban említett Humphries, az elkapó Kalif Raymond (80 yard) és Cody Hollister (58 yard és 1 TD), TE Firkser (29 yard és 1 TD), ED Finch,  CB Sims, DL Daquan Jones és Isaiah Mack.
- OC Arthur Smith hívásait is dicsérik. Nyilván a harmadik meccs lesz az igazi mérvadó az offenset illetően, de ez már most jobb bemutatkozás volt tőle, mint tavaly LaFleurtól.
- Azért csúnya negatívum is van: WR Taywann Taylor kétszer is droppolt, CB Adoree' Jackson 75 yardos TD-t engedett. A Succopot helyettesítő Austin Barnard is sokat hibázott.
- Úgy tűnik, egy sérülés van, LB Riley Bullough-nak a könyöke sérülhetett meg. LB Jayon Brown egyszer a kezét fogva hagyta el a pályát, de állítólag nem komoly a dolog.
- Folytatás jövő szombaton a Patriots ellen már otthon. Előtte a két csapatnak közös edzései is lesznek.

Nem elérhető Nandito

 • *
 • Hozzászólások 289
 • Fórumozó
 • Kedvelések: 24
Nandito - Re:Tennessee Titans
« Válasz #229 Dátum: 2019 aug. 10. 19:57 »
Több változás is történt a keretben. A legfontosabb, hogy Caseyt aktiváltuk a PUP-ról! IR-re került az újonc D’Andre Walker (augusztus elején sérült meg és egy ezzel egy hely felszabadult az 53-ban), míg a csütörtöki meccsen megsérült LB Bullought és OL Cody Conwayt, valamint WR Jalen Tollivert elküldtük waive-vel. Érkezett RB Akeem Hunt, DE Eric Cotton, WR DeAngelo Yancey és LB Ukeme Eligwe.

Nem elérhető Nandito

 • *
 • Hozzászólások 289
 • Fórumozó
 • Kedvelések: 24
Nandito - Re:Tennessee Titans
« Válasz #230 Dátum: 2019 aug. 13. 09:25 »
Rövid összefoglaló az elmúlt napokról. A.J. Brown újra edzett, és tegnap már nemcsak egyénileg, hanem a csapattal is. CD viszont csak egyénileg és limitáltan mozgott, de nincs infó, hogy bármilyen gondja lenne. Henry továbbra is sérült, pedig a korábban írt két hetes kihagyás már letelt... A két edzést a D dominálta, olyannyira, hogy kedden a red zone gyakorlás és egyben az edzés végén a védők meg is ünnepelték magukat. Az első meccsen bemutatott bénázása után Taywann Taylor összekapta magát, és több szép elkapása is volt. Az első csapatos OL-ben Jamil Douglast próbálgattuk guardként, ami azért elég meglepő, mert tavaly csapata se volt és az elmúlt három évben összesen egy meccset jelez a statisztikája. Tegnap az UDFA passzsiettető Derick Robinson idő előtt elhagyta a gyakorlást. Ő jó eséllyel pályázott az 53-ba kerülésre így, hogy D’Andre Walker IR-re került. Ha Robinson is megsérült, akkor elég vékonyan leszünk EDGE poszton, akkor oda hozni kell valakit depthnek.

Szerdán és csütörtökön a Patriots jön közös edzésre, majd az előszezon második fordulójában, szombaton mérkőzik meg a két csapat.

Nem elérhető Nandito

 • *
 • Hozzászólások 289
 • Fórumozó
 • Kedvelések: 24
Nandito - Re:Tennessee Titans
« Válasz #231 Dátum: 2019 aug. 15. 09:00 »
Szerdán, az első Patriots elleni közös edzésen az offense volt a figyelem középpontjában. Mivel több helyen megjelent, hogy nálunk irányítóverseny van (ami Vrabelék szerint nincs és Mariota a kezdő), így ez várható is volt.
- Mariota és Tannehill is szenvedett az egy az egy elleni edzés során. A csapat gyakorláson viszont Mariota egyértelműen jobban teljesített. A hét a hét elleni játékban hat passzából öt sikerült, igaz, a third down helyzetben már több rossz passza is volt. Közben Tannehillnek két labdáját is leszedték a Patriots védői, egyikből kvázi pick6 lett volna. Remélhetőleg ma is jó napja lesz Mariotának, ebben a helyzetben nem is lehet lazítani.
- A.J. Brown megvillant, szép elkapásokat mutatott be. Taywann Taylor ismét jó formát mutatott, az elmondások szerint ez a legjobb hete a TC során.
- CD ismét limitáltan edzett, Delaine Walker pihenőt kapott.
- Humphries idő előtt elhagyta az edzést, de nincs infó, mi történt. Remélhetőleg nincs komoly sérülése.
- A kezdő OL így állt fel: Kelly, Saffold, Jones, Pamphile, Conklin.
- A defense részéről Adoree, Wake, Landry és az újonc UDFA CB, Kareem Orr nevét emelték ki.

- Ma folytatódik a közös edzés, és valószínűleg inkább a D-t nézik a tudósítók.

- Érdekesség, hogy a 44. szülinapját ünneplő Vrabelnek az edzés előtt a Patriots játékosok énekeltek. 😊

https://twitter.com/i/status/1161652082937618432

- Az edzés után Mariotát is kérdezték az újságírók:

https://www.titansonline.com/news/titans-qb-marcus-mariota-focused-on-being-best-version-of-himself

Nem elérhető Nandito

 • *
 • Hozzászólások 289
 • Fórumozó
 • Kedvelések: 24
Nandito - Re:Tennessee Titans
« Válasz #232 Dátum: 2019 aug. 16. 10:57 »
Ez történt csütörtökön:
- A beszámolók alapján Mariota ismét jobb napot zárt, mint Tannehill.
- Delanie Walker edzett, és Mariota egyből el is látta passzokkal.
- Humphries csak egyénileg edzett, és korán be is fejezte a gyakorlást.
- Saffold ezúttal pihenőt kapott, a helyén Jamil Douglas játszott az első OL-ben.
- Brown ismét jeleskedett, és volt egy kis bunyója Gilmore-ral.
- Wake is pihenőt kapott, a helyén Finch játszott.
- Az UDFA újonc CB, Kareem Orr ismét felhívta magára a figyelmet, míg egyik másik UDFA újonc, Bledsoe az első DL-lel sokat dolgozott együtt.
- A 6. körös újonc LB, David Long is egyre több dicséretet kap. Az FA-n érkezett Urban is kitűnt a DL-ből.
- A secondaryvel alapjában nem volt gond, de Bradyvel többször is meggyűlt a bajuk.

A közös edzés elég jól sikerült, és remélhetőleg ez nem kötelező optimizmus:

https://twitter.com/MikeReiss/status/1162045489598128128

Nem elérhető Nandito

 • *
 • Hozzászólások 289
 • Fórumozó
 • Kedvelések: 24
Nandito - Re:Tennessee Titans
« Válasz #233 Dátum: 2019 aug. 18. 23:59 »
Megkésve, de pár gondolat a Patriots elleni 22-17-es vereség után.
- Henry, Jonnu Smith, Simmons és Succop értelemszerűen nem játszott, de hiányzott még Casey, Wake, Landry, Humphries, Nate Davis, Fluellen és Dalyn Dawkins is.
- A legfontosabb, Mariotának jó meccse volt, kilenc passzából hat sikerült, és végül 63 yarddal és egy TD-vel zárt. Három sorozatot töltött a pályán, az első kettő egyből "three és out"-tal ért véget. Aztán jött a TD drive, melyben CD egy 20 yardos passzt kapott el, és végül a visszatérő Delanie Walkert találta meg Mariota az end zone-ban. Utána két pontra mentünk, amit Mariota oldott meg, elég hajmeresztő pörgéssel:

https://twitter.com/NFL/status/1162872197783777280

Utána többen is mondták Mariotának, hogy ilyet ne csináljon, és szerintem is tök felesleges lenne egy ilyen miatt megsérülni az előszezonban.
- Tannehill is jó volt (7/11, 84 yard, 1 TD), de ő már a Patriots cseréi ellen játszott.
- A többiről már nagy vonalakban: A.J. Brownnnak nem volt elkapása, de a TD drive-hoz hozzájárult, egy DPI-t követtek el rajta 27 yardért. Taywann Taylor ezúttal nem droppolt, hanem két elkapásból 27 yardot ért el. Saffold egy csúnyát hibázott, amiből sack-elték is Mariotát. Firkser az első meccshez hasonlóan kitűnt, és jó eséllyel pályázik egy rosterhelyre a TE-k között. McNichols bravúros TD-t ért el, és csodálkoznék, ha nem lenne bent az 53-ban, mint harmadik számú RB.

https://twitter.com/i/status/1162877574021701632

A védelemben Finch kiharcolt egy safetyt, Logan Ryan az elején elkapta Hoyer passzát (Brady nem játszott). A DL sorban érdekes helyzet kezd kialakulni, mert Dickersonnak több jó megmozdulása volt, míg Isaiah Mack ismét hozott egy sacket. Azt is el tudom képzelni, hogy itt Austin Johnson helye veszélybe kerül. Az egész héten aktív David Long is kiemelhető. Röviden ennyi.

Legközelebb a Steelerst fogadjuk, a meccset a Sport tv is közvetíti!

Nem elérhető Nandito

 • *
 • Hozzászólások 289
 • Fórumozó
 • Kedvelések: 24
Nandito - Re:Tennessee Titans
« Válasz #234 Dátum: 2019 aug. 20. 22:44 »
Alakulnak a sérültjeink: Jonnu Smitht és Succopot aktiváltuk a PUP-ról, Henry majdnem három hét kihagyás után újra edz.

Nem elérhető FüligJimmy

 • Hozzászólások 1 849
 • Tag
 • Kedvelések: 466
FüligJimmy - Re:Tennessee Titans
« Válasz #235 Dátum: 2019 szep. 20. 10:23 »
Ideje Mariotát is szabadjára engedni. Tavaly se tudta összerakni, idén se
https://twitter.com/YahooSchwab/status/1174886664243560448

Nem elérhető Empty taxi

 • *
 • Hozzászólások 648
 • Ne szólj szám, nem fáj fejem.
 • Kedvelések: 204
Empty taxi - Re:Tennessee Titans
« Válasz #236 Dátum: 2020 szep. 06. 12:29 »
<blockquote class="twitter-tweet" data-partner="tweetdeck"><p lang="en" dir="ltr">The #Titans are giving pass-rusher Jadeveon Clowney a 1-year deal worth more than $12M — and an opportunity to cash in again in 2021 if he has a big season. Worth noting that Clowney had his best season in 2017 in Houston with Mike Vrabel as his defensive coordinator.</p>&mdash; Ian Rapoport (@RapSheet) September 6, 2020
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>