Hírek:FIRST DOWN 2019 NFL Draft kibeszélő (Kattints ide!)
Muszáj kipróbálnom a hozzászólást lényegi tartalom nélkül is, egyrészt mert első lehetek Másrészt mert elég jól néz ki amit összehoztatok!!
Vélemény?
Idézetet írta: Shawn84 - 2018 máj. 30. 21:32Vélemény?próbálok begyűjteni minden olyan infót, amit már leírtatok másik topicban és elsőre nem találtam.A nekem megfelelő sorrendet már sikerült abszolválni. Avatar is pikk-pakk megvolt. Csapat logót még nem bírtam hozzáadni (nem mintha enélkül megállna az élet).A kezelőfelület felhasználóbarát és könnyen elérhető minden funkció amit első ránézésre kerestem. Kifejezetten nagyon jó, amit eddig látok!
[A csapatlogó rész még nicns feltöltve. Nem végleges verzió még.
Megtúrtam a twitteremet, hogy legyen valymi Patriotsos - leizzadtam rendesen, végül Florio felköhögött egy labdacsot:I am now officially rooting for news to break that Bill Belichick has a burner account. #SnapFace
Sziasztok! Jó lesz ez! Nekem már ebben az állapotában jobban tetszik mint a fk fórum. Remélem mindenki ide talál a bowl.hu ról
Üdv itt Írjatok sokat hogy legyen mit olvasnom!olvasnom!szerkesztés teszt...
Idézetet írta: vik - 2018 máj. 31. 09:40Üdv itt Írjatok sokat hogy legyen mit olvasnom!olvasnom!szerkesztés teszt...igy
Idézetet írta: sutianap - 2018 máj. 31. 10:00Idézetet írta: vik - 2018 máj. 31. 09:40Üdv itt Írjatok sokat hogy legyen mit olvasnom!olvasnom!szerkesztés teszt...igyööö.. ezt most nem értem...