Hírek:FIRST DOWN 2019 NFL Draft kibeszélő (Kattints ide!)
Kíváncsi vagyok, mi lesz Rossból. Ha csak a fele igaz a hype-nak, az offense legnagyobb idei erősítése lehet.
Idézetet írta: megyerikrisz - 2018 jún. 01. 16:46Kíváncsi vagyok, mi lesz Rossból. Ha csak a fele igaz a hype-nak, az offense legnagyobb idei erősítése lehet.Üdv Krissz! Rég beszéltünk Na mesélj, mi a helyzet? Nem olvastam mostanában Bengalsról. Még elkapó vagy már CB inkább?
Hello mindenki! Aki ide költözött extrapacsi! Huh! Nagyon szoknom kell az új dizájnt...Egyenlőre nem tetszik.... De ezt nem fikának szántam. Értékelem a sok munkát amit beletettetek! Köszönöm!!! Majd megszokom, vagy szököm 😋 Amúgy is a csapat közös... Egy csapat, egy cél, sok hülye steelers-es 😂Remélem jönnek ők is, jó néha cívódni 😙Tehát üdv mindenkinek itt! És mégegyszer köszönöm a munkátokat!
Gabit már nem tudjuk elővakarni?
Idézetet írta: sutianap - 2018 jún. 01. 23:03Gabit már nem tudjuk elővakarni?Gabtsira gondolsz? Ha igen, annak én is nagyon örülnék. Volt valami összezörrenése a többi bowlos adminnal, utána teljesen eltűnt onnan. Én sajnos nem tudok elérhetőséget hozzá.
Idézetet írta: megyerikrisz - 2018 jún. 02. 06:26Idézetet írta: sutianap - 2018 jún. 01. 23:03Gabit már nem tudjuk elővakarni?Gabtsira gondolsz? Ha igen, annak én is nagyon örülnék. Volt valami összezörrenése a többi bowlos adminnal, utána teljesen eltűnt onnan. Én sajnos nem tudok elérhetőséget hozzá.Őt még én is kifejezetten kedveltem, keressük meg
A Cavs drámai bénázása okán jött egy jó cikk a cincyjungle-enMindig nagy élmény ezeket újra nézni:https://www.cincyjungle.com/2018/6/1/17417728/in-honor-of-the-cavs-blowing-bengals-biggest-blunder-everNekem Hill fumble a mélypont, azt nem lehet feldolgozni, neki sem sikerült. Kiváncsi leszek mire jut a Patsnél.