Regisztrációs feltételek

Kedves Felhasználó!

Azzal, hogy használod, illetve, hogy regisztrálsz a "forum.first-down.hu” fórumra (a továbbiakban „mi”, „a fórum”, „First Down Fórum”, „https://forum.first-down.hu”) elfogadod, hogy betartod az alábbi feltételeket. Kérjük regisztráció előtt, a saját érdekedben is alaposan olvasd át az alábbi dokumentumokat:

Kérjük tartsd be a fórum felhasználási feltételeit. Ne közölj semmilyen sértő, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti akár a hazádban, akár más országokban érvényben lévő, akár a nemzetközi törvényeket, akár a jó ízlést. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet, az internetszolgáltatód értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk. A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet a fórum tárolja.

A regisztrációval elfogadod, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaid vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. Mint felhasználó, elfogadod, hogy bármely adat, melyet megadsz, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezésed nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra harmadik félnek. A fórum fenntartói / üzemeltetői minden ésszerű és törvényszerű lépést megtesznek az adataid biztonságos tárolása érdekében, de szándékos / rosszindulatú adatlopás (pl. „hackertámadás”) esetén az adatlopásból származó semmilyen nemű kárért nem vállalnak felelősséget.

A fórum tulajdonosának, üzemeltetőjének, kapcsolattartójának adatait a főmenűből elérhető impresszum menüpontban találod.


Jó fórumozást kívánunk!